CIFRELE Stelei cand Istvan Kovacs e la centru! Cum arata meciurile 'inamicului nr. 1' in Ghencea:

CIFRELE Stelei cand Istvan Kovacs e la centru! Cum arata meciurile 'inamicului nr. 1' in Ghencea:

Stelistii sunt revoltati acum pentru prestatia lui Kovacs din meciul cu ASA, insa presupusa antipatie fata de campioana e mai veche.

Gigi Becali spunea in urma cu cativa ani ca Istvan este coruptibil:

"Kovacs a luat spaga de la CFR. Cum se dau banii? Daca el sta prin discoteca acolo prin Cluj, in discoteca patronului de la Cluj... Sau ii dai un sms si si-l inviti la o cafea, sau ii zic sa ne plimbam putin prin parc, ceva. Sau il bag in masina, dau drumul la muzica si ii zic: uite, iti dau 500.000 de euro, iar daca iau campionatul, iti mai dau inca 500.000 de euro", lansa patronul Stelei un atac impotriva centralului, potrivit Gazetei.

SISTEMUL?

Antipatie sau nu fata de Steaua, echipa din Ghencea a castigat 60% din meciurile in care l-a avut pe Kovacs la centru. Dinamo are un procent mai bun - 63%, in timp ce ardelenii de la CFR au maxim - 100%, anunta sursa citata.

Anul trecut, dupa 12 etape, cate s-au jucat si in prezent, Steaua era cea mai avantajata echipa: avea 9 greseli pro si doar una contra. In acest an, intr-un interval similar de timp, campioana este ultima intr-un top al gafelor de arbitraj, cu o singura eroare pro si 6 contra.

O declaratie interesanta vine de la Ion Craciunescu, in 2008, unul dintre fostii sefi ai CCA:

"Daca Istvan Kovacs va arbitra la fel, in doi-trei ani se curata. Pacat de el, are potential, dar arbitreaza cum ii dicteaza sistemul", aminteste Gazeta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies