Cifrele sezonului! Lacatus e DISPERAT: 4 meciuri, 4 penaltyuri! Dinamo a revenit la atacul din 2005, Rapid, cea mai eficienta din Liga I!

Steaua CFR Cluj Dinamo Poli Timisoara Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2010, 09:39
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2010, 09:40

Steaua e cea mai pedepsita echipa din Romania, Dinamo are un atac de exceptie, iar Unirea Urziceni are numai 6 goluri marcate de la inceputul anului.

Steaua, cea mai pedepsita!

Steaua a primit 4 penaltyuri impotriva in ultimele 4 meciuri de campionat! Cel mai Bistrita, unul cu Sportul si 2 cu Dinamo, fiind cea mai "pedepsita" echipa dintre cele care se bat la titlu.

Dinamo, la atacul din 2005!

Cu 32 de goluri, Dinamo a reusit sa aiba pana in acest moment cel mai bun atac din Romania. In 2005, Dinamo avea 35 de goluri pana in etapa cu nr 13 si, culmea, Andone era tot pe banca si atunci. Dinamo se "lauda" insa si cu cea mai slaba aparare a campionatului.

Unirea, numai 6 goluri!

Unirea Urziceni e in colaps! 13 puncte in 12 meciuri, locul 15 si numai 6 goluri marcate, fiind cel mai slab atac al campionatului.

Timisoara XXX: mai multe egaluri decat victorii!

Echipa lui Contra ramane singura din Romania fara infrangere in acest sezon, e in continuare pe 2 in campionat cu 25 de puncte, insa are 7 egaluri si 6 victorii. Azi ar putea cobori pe 3, daca Rapid va invinge Pandurii.

Rapid, cea mai eficienta din Romania!

Rapidistii se lauda cu cel mai bun raport de golkuri marcate/primite. Giulestenii au 23 de goluri date, al doilea atac din Romania si 7 primite, fiind prima aparare din tara!

Vaslui si Otelul, cele mai in forma echipe ale momentului!

Liderul Otelul are 4 victorii la rand si un egal in ultimele 5 meciuri, la fel ca si Vaslui, echipa care a reusit sa urce pe 4!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!