FRF Kiros Vasaras Superliga

Conducerea FRF NEAGA numirea lui Kiros Vasaras la CCA, Deaconu anunta: "E angajat de un an de zile, eu nu am fost anuntat nimic"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 19:02
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2014, 19:41

"Kiros Vasaras nu va fi presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor", anunta conducerea Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce zvonul numirii grecului in cea mai inalta functie de la CCA a fost lansat astazi.

Numele lui Kiros Vasaras, fost arbitru international, actualmente colaborator al FRF si UEFA, a fost legat astazi de o posibila numire in functia de presedinte al CCA, grecul fiind nominalizat de mai multa vreme pentru o functie oficiala in arbitrajul romanesc.

In varsta de 48 de ani, retras din activitate in urma cu 7 ani, din cauza unor probleme la spate, Vasaras este de mai multa vreme colaborator al FRF, insa nu va ocupa functia de presedinte, spune Alexandru Deaconu, actualul "sef" de la Comisia de Arbitraj, care anunta ca nu a fost instiintat de o astfel de mutare.

Contactat de www.sport.ro, Alexandru Deaconu a fost surprins de auzul vestii, acesta spunand: "Nu stiu nimic despre asa ceva si nu am fost anuntat. Kiros Vasaras este consilier al CCA de un an de zile, el coordoneaza activitatea. Este unul dintre cei care tine cursurile pentru arbitri".

De asemenea, Gabriel Berceanu si Gheorghe Chivorchian, directorul de comunicare si secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal au negat informatia.

Digisport a anuntat astazi numirea lui Kiros Vasaras in functia de conducator al CCA, notand faptul ca fostul arbitru ar urma sa fie instalat in functie dupa Comitetul Executiv de vineri.

Modifică setările cookies