Liga 1

CFR-ul, din nou pe sine! Fosta campioana are parte de un sezon excelent si viseaza din nou la trofee: "In iarna aducem 3-4 jucatori; pana la vara iesim din insolventa"

Fara depunctarea de 6 puncte primita la inceputul sezonului, CFR ar fi fost acum pe primul loc al clasamentului Ligii I. Fosta campioana ar fi avut cu un punct mai mult decat Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2016, 18:13
Data actualizarii: Vineri 02 Decembrie 2016, 18:37

CFR Cluj traverseaza o perioada excelenta sub conducerea lui Vasile Miriuta. In ciuda dificultatilor din ultimele sezoane si a faptului ca au fost nevoiti sa renunte in vara la unii dintre cei mai importanti jucatori, clujenii  au gasit solutiile potrivite pentru a reveni in lupta pentru Play Off.

CFR a facut 35 de puncte in actualul sezon, cu unul mai mult decat Steaua, insa are dezavantajul ca a plecat de la -6.

Pentru oficialii lui CFR, principalul obiectiv ramane calificarea in Play Off, precum si iesirea din insolventa.

Presedintele clubului, Iuliu Muresan, spune ca CFR este pregatita sa revina in lupta pentru trofee si le da o veste buna suporterilor: clubul va iesi din insolventa in circa 6 luni.

"In teren suntem pe locul 1, dar in clasamentul oficial suntem pe 5. Putem sa ajungem pe primul daca vom continua parcursul bun. Obiectivul e sa terminam pe loc de Play Off.

Ca sa aducem 2-3 jucatori trebuie sa stam normal financiar, nu foarte bine. Noi si acum am adus jucatori, pentru ca i-am adus gratis. Nu avem probleme precum Astra, Pandurii si alte echipe. Avem o organizare buna la club, ne pricepem la fotbal. Cu siguranta il vom ajuta pe Miriuta in aceasta iarna cu jucatori. Ne-am orientat deja la 3-4 jucatori pe care sa-i aducem si unii vor pleca. Sunt si din campionatul intern pe care ii vrem, dar si de afara.

Nu suntem in pericol de a fi depunctati, precum cei care au avut datorii in luna octombrie. Am primit o adresa in acest sens. 

Avem datorii de vreo 3 milioane de euro, nu e o suma foarte mare. Suntem in discutii avansate cu investitori. Vor urma discutiile, vrem sa iesim din insolventa si sa jucam din nou in Europa. Sper ca investitorii sa se implice cat mai repede si sa iesim din insolventa pana in vara", a declarat Iuliu Muresan la Dolce Sport.

Iuliu Muresan este de parere ca CFR se poate lupta si in acest moment cu Steaua.

"Steaua nu arata foarte bine la momentul actual. Dinamo incepe sa arate iar bine, dupa o perioada dificila. Si Viitorul arata bine", a mai spus Muresan.

Modifică setările cookies