CFR face al doilea transfer al verii! Fosta campioana ia un jucator din Germania, Miriuta confirma!

CFR Cluj face al doilea transfer al verii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 10:42
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 10:54

Calificati in Europa League de pe locul 5 al clasamentului, dupa ce Dinamo si-a declarat insolventa si a fost exclusa de UEFA din competitiile continentale, fostii campioni de la CFR continua sa se intareasca.

Cu un sezon 2013/2014 extrem de modest, dar si cu mari probleme financiare, clujenii au fost nevoiti sa adopte o serie de masuri de austeritate, conducerea renuntand deja la mai multi jucatori si fixand un plafon salarial de 8 mii de euro pe luna.

Chiar si in aceste conditii, clujenii reusesc sa mai atraga jucatori din strainatate, iar acum se pregatesc sa perfecteze cel de-al doilea transfer al verii, dupa cel al portughezului Jaime Simoes (24 de ani), venit de la Beira Mar.

CFR va semna zilele acestea cu bosniacul Mateo Susic (23 de ani), jucator venit de la  Energie Cottbus, din Zweite Bundesliga. Susic, care evolueaza pe postul de fundas dreapta, va sosi in Romania pentru a semna cu CFR, acesta fiind lasat de nemti sa mearga liber de contract, dupa ce in sezonul trecut a evoluat doar de 3 ori ca titular.

Vasile Miriuta a confirmat si el mutarea, acesta spunand ca Susic s-a confruntat in ultimul sezon cu o serie de accidentari care l-au tinut departe de gazon, insa ca acesta este un fotbalist bun: "Mateo e un jucator bun, pe care cei de la Cottbus l-au remarcat cand juca in Croatia. A avut ceva probleme medicale in sezonul trecut si de aceea nu a jucat prea mult. Il asteptam in aceste zile la Cluj pentru ultimele discutii. Vrem sa aducem jucatori care sa se impuna in primul unsprezece. N-are rost sa transferam doar de dragul de a o face", a spus Vasile Miriuta pentru site-ul clujean stiridesport.ro

Mateo Susic (23 de ani) a evoluat in urma cu doi ani si pentru nationala U21 a Bosnuei, acesta trecand in cariera sa si pe la Zrinjski (Bosnia) si Istra 1961 (Croatia).

Modifică setările cookies