CFR Cluj, avertizată înaintea revenirii lui Dan Petrescu: ”Este pretențios!”

CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Karlo Muhar și Dan Petrescu / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 12:11
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 12:25

După ce a plecat de la Jeonbuk, Dan Petrescu (56 de ani) este aproape de revenirea la CFR Cluj, formația alături de care a câștigat de patru ori titlul în România.

Ardelenii i-au stabilit deja obiectivul pe termen scurt lui Dan Petrescu, clasarea pe a doua poziție a clasamentului, iar, din următorul sezon, titlul este principala țintă a ardelenilor. 

Ovidiu Burcă: ”Dan Petrescu este un antrenor foarte pretențios!”

Ovidiu Burcă a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că din următorul sezon, cu Dan Petrescu pe banca tehnică, formația din Gruia va fi una dintre favoritele la câștigarea campionatului.

Totuși, Burcă i-a avertizat pe cei de la CFR Cluj în legătură cu pretențiile foarte mari ale lui Dan Petrescu. Dan Petrescu este unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbalul românesc, dar Ovidiu Burcă crede că așteptările sale din partea conducerii sunt pe măsură și este convins că Petrescu va cere noi transferuri odată ajuns în Gruia.

Când vorbim despre Petrescu, vorbim despre omul care știe să facă echipele campioane. E unul dintre cei mai titrați antrenori din România. Când îl aduci pe Petrescu, știi ca ai doar o șansă: să te lupți la titlu.

E la fel de adevărat că e un antrenor foarte pretențios, știm că după el au venit oameni: ’domn-le, bugete mari, jucători mulți...’. Nu se poate altfel la fotbal, decât cu investiții, cu un antrenor priceput.

Când joci în Europa League, cum era el, toată lumea credea că fabulează. Poate pentru fani exagera, dar noi știm că dacă ai un moment de relaxare să întâmplă ce se întâmplă.

Sunt meciuri în care ai doar de pierdut, dar el a știut întotdeauna să ridice energia echipei, e artist din punctul ăsta de vedere și ține echipa sub presiune. Știe să facă lucrurile astea”, a spus Ovidiu Burcă la GSP.

 

Dan Petrescu, așteptat să revină la CFR Cluj. Ștefan Gadola: "Sper să obținem măcar locul 2"

"Dan a fost întotdeauna un băiat deosebit și a luat campionatul de câte ori a fost la noi. Chiar dacă era criticat stilul lui de joc, noi am luat campionatul. Eu sper să obținem măcar locul 2.

(n.r - Și la anul titlul?) Așa mi se pare normal! Noi am fost întotdeauna bolnavi cu chestia asta. Totdeauna am vrut titlul.

Nu îmi pare rău că nu a venit mai devreme Dan Petrescu. Asta a fost, așa e fotbalul. Lucrurile astea nu sunt predictibile. După ce am luat 4-0, vă așteptați să batem cu 4-1 pe Rapid? Deci de ce să ne punem probleme din acestea?

Vreau să facem jocuri frumoase, bune și să arătăm că suntem o echipă. Dacă am învins cu 4-1 Rapid înseamnă că se poate. Nu sunt naiv să mă gândesc la titlu pentru că sunt multe puncte și e greu de ajuns. E greu, mai ales după ce am văzut ieri meciul. FCSB a terminat repede și frumos. Noi, locul 2. Acolo avem șanse și ar trebui să jucăm astfel încât să fim pe locul 2", a spus Ștefan Gadola, pentru PRO TV și Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!