CFR Cluj Superliga Jucătorii de la CFR Cluj

CFR Cluj are probleme mari! Un singur jucător e cu banii la zi

Academica Clinceni și Gaz Metan nu sunt singurele echipe din Liga 1 care au probleme mari din cauza restanțelor financiare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 10:29
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 10:33

Și campioana CFR Cluj trece printr-o perioadă delicată din punct de vedere financiar. Jucătorii au încasat în cursul acestei săptămâni jumătate din salariul pe luna octombrie 2021, chiar dacă, în ultimele patru sezoane, ardelenii au câștigat cei mai mulți bani din drepturile TV și participarea în cupele europene.

Probleme mari la CFR Cluj! Un singur jucător e cu banii la zi

Cu banii virați pentru luna octombrie, conducerea a încercat să detensioneze atmosfera din vestiar, mai ales că jucătorii au devenit tot mai nemulțumiți de situația în care se află clubul. Acest lucru se vede și pe teren. Avansul de zece puncte al celor de la CFR Cluj față de urmăritoarea FCSB este acum de doar șase puncte.

  • Jucătorii de la CFR Cluj

Totuși, la gruparea din Gruia există un singur fotbalist cu banii la zi. Gabriel Debeljuh, unul dintre golgheterii echipei, a notificat clubul pentru datorii, iar CFR a fost obligată să îi plătească restanțele, în valoare de 100.000 de euro, în termen de 15 zile, scrie GSP.ro.

Străinii beneficiază de un avantaj în Liga 1. Dacă au trecut 60 de zile de la un salariu neplătit, aceștia pot notifica clubul, iar dacă în termen de 15 zile nu se achită restanțele, aceștia pot semna cu un alt club.

În următoarea rundă, CFR Cluj va juca pe teren propriu în compania celor de la Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!