CFR Cluj 1-1 Swindon Town! Vezi aici golurile!

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Iulie 2009, 17:57
CFR Cluj 1-1 Swindon Town! Vezi aici golurile!

CFR Cluj n-a rupt gura targului in meciul cu englezii de la Swindon Town. Ruiz a salvat rusinea cu un gol marcat la corner. VEZI AICI GOLURILE!

Pentru CFR au debutat trei dintre noile achizitii, Eugen Trica, Emil Dica si portarul Boris Peskovic. Atacantul Paul Batin a ramas pe banca de rezerve. Sergiu Bus (mijlocas stanga) si Andrei Borostean (fundas stanga), doi dintre jucatorii tineri veniti de la formatia secunda, au fost utilizati in repriza secunda de catre antrenorul Antonio Conceicao.

CFR a inceput meciul in formula Stancioiu – Tony, Muresan, Alcantara, Dani – Culio, Dani, Peralta, Deac – Y. Kone, Mara. Dupa pauza au jucat Peskovic, Cadu, Flores, Borostean, E. Dica, Leao, Trica, Dubarbier, Ruiz, Didy, S. Bus si Traore.


VEZI AICI GOLUL LUI RUIZ!


BRITANICII AU DESCHIS SCORUL!

CFR Cluj va mai disputa la 15 iulie un meci cu Slovan Liberec (Cehia), la 18 iulie cu Iraklis Salonic (Grecia) si la 20 iulie cu AEK Atena (Grecia)

Primul cantonament al echipei CFR Cluj se va desfasura intre 9 si 25 iulie, reunirea lotului fiind programata la 6 iulie si va fi in direct la Sport.ro si www.sport.ro.

PROGRAM AMICALE CFR LA SPORT.RO:

Miercuri, 15 iulie - 17:00 / CFR Cluj - Slovan Liberec

Sambata, 18 iulie - 17:00 / CFR Cluj - Iraklis Thessaloniki

Luni, 20 iulie - 19:00 / CFR Cluj – AEK Atena, Grecia

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies