Liga 1

TAS judeca marti procesul CFR-ului, FRF si-a trimis doi avocati! UPDATE: Liga I ramane in suspans, verdictul nu se da maine

Marti se judeca la TAS cazul depunctarii celor de la CFR.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Mai 2015, 19:58
Data actualizarii: Luni 18 Mai 2015, 20:01

UPDATE: Publicatia clujeana stiridesport.ro anunta ca verdictul nu se va da marti, procesul urmand sa ramana in pronuntare.

"Acolo avocatii isi vor sustine argumentele de fapt si de drept, prin care acestia inteleg ca trebuie admis sau respins apelul clubului de fotbal din Cluj Napoca, impotriva deciziei comisiilor Federatiei Romane de Fotbal. Procesul va ramane in pronuntare, cu siguranta nu vom afla o decizie finala", spun sursele stiridesport.ro.


FRF a luat decizia la mijlocul sezonului, atunci cand CFR era pe podium. Le-a luat clujenilor 24 de puncte, fara de care au picat pe ultimul loc din Romania. Totul a fost din cauza neplatii in cazul mai multor jucatori din lot.

Apoi au inceput sa joace, cu speranta ca intr-o zi apelul lor va fi solutionat pozitiv la TAS; daca nu, sperau sa stranga puncte cat pentru ramanerea in prima liga.

CFR a chemat Federatia intr-un proces la cea mai inalta curte de arbitraj sportiv din Europa pentru a rezolva problema punctelor. Aflati acum pe locul 16 in clasament, cei de la CFR au 5 puncte fata de primul loc fara emotii, ocupat de Gaz Metan, insa pana la final mai sunt in joc doar 6 puncte.

Cea mai mare speranta a clujenilor - cea de recuperare a punctelor, ca sa scape de Liga II - e tot mai slaba si ea.

FRF a trimis la TAS un om specializat pe asemenea probleme, unul dintre cei mai buni din tara. Astfel, din partea Federatiei, la TAS, sunt doi avocati: Dan Stangaciu si Paul Ciucur.

Acesta din urma are mare experienta in domeniu si e specializat in drept sportiv - el este avocatul care a castigat cazul Baciu contra Stelei, judecat tot la TAS.

Marti au loc audierile in cazul FRF-CFR la TAS, insa nu se stie exact cand se va da un verdict. Cel mai probabil, decizia in cazul celor 24 de puncte se va da dupa finalul sezonului, pentru a nu afecta lupta de la retrogradare.

Modifică setările cookies