Cele 4 mari probleme ale lui Alibec. Riscul pe care Steaua si l-a asumat prin transferul de 1.8 mil euro

Cele 4 mari probleme ale lui Alibec. Riscul pe care Steaua si l-a asumat prin transferul de 1.8 mil euro

Oamenii din fotbal il avertizeaza pe Becali ca odata cu transferul lui Alibec a adus la Steaua nu numai un atacant de valoare, dar si un jucator temperamental.

Mircea Sandu spune ca Alibec are trei probleme importante: ii place ciocolata, e fumator si are kilograme in plus.

"Eu il stiu pe Alibec de la 15 ani. El a avut o slabiciune, pe care am remarcat-o de atunci. E vorba de ciocolata. Apoi vad ca s-a apucat de fumat. Ambele sunt periculoase pentru un sportiv de performanta. El insa are calitati extraordinare. Golubovici e un atacant muncitor, dar nu are tehnica. Alibec are si forta, dar si tehnica individuala. Ar mai trebui sa dea jos vreo 3 kg si va avea o suplete care ii va permite sa fie mai rapid si sa poata marca mai multe goluri."

"Sumudica ii lua cu binisorul ca sa-i mai "pacaleasca" in privinta restantelor. Dar la Steaua nu va fi cazul, va trebui doar sa se antreneze si sa joace. Pe Alibec eu il vad un titular permanent, mai ales odata cu venirea la Steaua", a spus fostul sef FRF la Dolce Sport.

Si Victor Piturca a avertizat ca Denis Alibec poate fi "periculos" pentru linistea dorita la Steaua. Acesta a marturisit la DigiSport ca a avut probleme cu el in cantonamentul nationalei, cand Romania a jucat in fata Poloniei, cu echipa a doua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies