Emerich Ienei Steaua Superliga

Cel mai greu meci din viata lui Ienei! UPDATE de la spital: "Vorbeste, dar va ramane la Terapie Intensiva!" Gestul SUPERB al galeriei Stelei la DEBRY:

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Septembrie 2012, 13:45
Data actualizarii: Marti 25 Septembrie 2012, 12:40

Emeric Ienei, antrenorul care a adus Cupa Campionilor Europeni la Bucuresti, se simte bine dupa operatia pe cord la care a fost supus, duminica, la Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca si vorbit cu membrii familiei si cu medicii.

Ileana Ienei, sotia fostului antrenor, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca acesta va mai ramane internat inca o zi la Terapie Intensiva, dupa care spera sa fie mutat intr-un salon.

"Am vorbit azi (luni - n.r.) dimineata cu sotul meu, vorbeste, mi-a spus ca se simte bine. Are un tonus bun, vorbeste si cu medicii si cu asistentele si este foarte cooperant. Medicii ne-au spus ca va mai ramane internat inca o zi la Terapie Intensiva, dupa care speram sa fie mutat intr-un salon", a spus Ileana Ienei.

Emeric Ienei a fost internat, vineri seara, la Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu" din Cluj-Napoca, iar duminica a fost operat pe cord, interventia durand aproape sapte ore.

Reprezentantii galeriei Stelei au anuntat ca diseara vor fi afisate mai multe bannere de sustinere, atat pentru Emerich Ienei, cat si pentru Helmuth Duckadam. Cei mai importanti actori ai finalei Cupei Campionilor din 1986 trec prin cele mai dificile momente ale vietii.

Modifică setările cookies