Liga 1

Cel mai DUR atac al Stelei pe final de sezon: "ASA a primit mereu cadouri! E ca in politica: invinge cel stabilit la inceput!"

Presedintele de imagine al Stelei, Duckadam a fost vehement cu privire la parcursul lui ASA din acest retur de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2015, 09:15
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2015, 09:37

Clubul din Targu Mures a preluat prima pozitie din clasamentul Ligii I, dupa o victorie in fata Stelei, in deplasare, plus un bagaj imens de puncte recuperate.

Steaua s-a impiedicat singura, de cele mai multe ori, insa au fost si partide in care diferenta, in opinia celor din Ghencea, a fost facuta de gafale arbitrilor.

"ASA a primit mereu cadouri. Aseara n-au mai primit vreun cadou. Noi ne-am impiedicat, n-am reusit sa trecem aseara pe locul intai, dar pana la urma vom castiga campionatul. Chiar daca nu trecem printr-o forma grozava. Nu stiu care era diferenta daca acum cinci etape ii prelungea lui Galca contractul, el nu-si indeplinea obiectivele si era dat afara.

Am comentat tot după meciul cu Galati. Ni s-a refuzat doua lovituri de la 11 metri, am comentat si cu Istvan Kovacs. S-a vazut clar ca ASA in returul campionatului a fost avantajata. Nu avem ce sa facem. In fotbal e ca in politica. Nu castiga ala cel mai bun, castiga ala stabilit de la inceput.

A gresit Cojocaru. Dar se poate intampla oricui. Probabil nu are jocuri in picioare si nu a fost concentrat atunci. Dar i se poate intampla oricui. Dupa parerea mea, Pecanha e un portar de achizitionat. A fost constant doi ani de zile. Daca voi fi intrebat, voi spune", a spus Duckadam pentru DolceSport.

Modifică setările cookies