David Miculescu Superliga

Cel mai curtat jucător din Liga 1 poate semna cu o rivală a lui FCSB! Miculescu, în vizorul granzilor din fotbalul românesc

UTA Arad are o adevărată perlă în curte.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:27
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 16:33

David Miculescu poate deveni următorul mare ”copil” al fotbalului arădean, după Dennis Man. Acesta este dorit insistent de Gigi Becali, dar are oferte și din Italia. Totuși, un nou club important din fotbalul românesc a pus ochii pe acesta.

FCSB și Craiova, cu ochii pe ”perla” Aradului

Atacantul de 20 de ani este dorit în Bănie de Laurențiu Reghecampf. Oltenii sunt gata să facă o ofertă generoasă. Pe lângă suma de transfer, Craiova este dispusă să includă în transfer și doi fotbaliști care rămân fără contract în vară, cel mai probabil doi dintre Alexandru Mateiu, Matteo Fedele și Antoni Ivanov.

„Este un jucător interesant, un jucător bun în ultimul an, care acum a făcut multe progrese. Noi îl ştim de mult timp, a fost sub observaţia noastră si înainte, dar nu avea parcursul actual, cum l-a avut anul acesta”, spunea Sorin Cârțu la Telekomsport.

David Miculescu a marcat de șase ori în acest sezon. UTA cere 1 milion de euro pe acesta, iar FCSB este dispusă să ofere doar 500.000 de euro pe el.

„Cu Miculescu am spus că îl vreau. Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da. Au zis că nu discută la suma asta și fără 1 milion nu-l dau. Dai un milion, dar nu ştii dacă iese. Am luat și eu, dar nu s-au confirmat toate. 

500.000 de euro e altceva, dar 1 milion de euro e altceva”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru PROTV și Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!