VIDEO Șumudică, atac direct către Stoichiță: "Dacă apare, cred că fac ăștia o derogare și mergem și prin Qatar"

Marius Șumudică antrenează în Turcia, iar pentru trecerea dintre ani a revenit în țară pentru a petrece câteva zile alături de cei dragi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 15:26
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 15:32

Tehnicianul a oferit mai multe declarații la sosirea în România, atingând și un subiect sensibil în fotbalul românesc, alegerea selecționerului pentru echipa națională de fotbal.

Șumudică este de părere că strategia abordată de FRF este una neprofesionistă, făcând aluzie la faptul că Mihai Stoichiță coordonează tot și ar fi cea mai bună soluție pentru poziția de antrenor.

"Sincer, în momentul de față eu l-aș pune pe domnul Stoichiță. Este cel mai bun și cel mai în măsură să conducă. Este în miezul problemei acolo de cinci ani, știe foarte bine ce se întâmplă, am văzut că dă ordine din tribună 

Cred că domnul Stoichiță este foarte bine pregătit. Să ne ducă la Euro în viitoarea campanie? Nu, domne’, nu. Dacă apare domnul Stoichiță, cred că fac ăștia o derogare și mergem și prin Qatar.

La ce se întâmplă în fotbalul românesc, cred că domnul Stoichiță este cel mai în măsură, alături de ceilalți membri din colectivul tehnic să conducă naționala. Ne-ar califica foarte ușor, vede foarte bine fotbalul", a declarat Șumudică. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!