"Cel mai bun transfer" al lui Reghe n-are loc in primul 11! Fanii au stabilit ALTA TACTICA, Gigi se apara: "Reghe mi-a zis c-o sa fie nr. 1"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Iunie 2012, 20:35
Data actualizarii: Marti 12 Iunie 2012, 20:43

Cel mai controversat transfer al verii nu e si pe placul fanilor. Nu are ce cauta in 11-le visat de ei.

Doru Bratu este cel mai nou transfer al Stelei. Fundasul de 23 de ani poate juca atat stoper, cat si pe banda stanga. A fost adus in Ghnecea sa joace in centrul apararii, alaturi de unul dintre Chiriches si Gardos. Cel mai probabil Gardos va fi cel sarit din schema pentru a-i face loc fostului rapidist. Reghecampf i-a promis lui Gigi ca va face din Bratu un fundas mai bun si decat revelatia Chiriches, care si-a castigat si la nationala postul de titular.

"Reghe mi-a zis ca Bratu va fi cel mai bun fundas central. Cand am auzit asa ceva, l-am adus, ca doar o sa fie cel mai bun, nu?", a spus Gigi.

Userul gotty scrie: Il cunosc personal pe acest baiat( Bratu), il stiu de cand era mic si nu este nici pe departe un fotbalist pentru Steaua. Este un fundas de mijlocul clasamentului, nu are loc la Steaua. Becali greseste daca il ia.

Cum au raspuns suporterii in sondajul: Pe cine vrei in centrul apararii?
 • Total voturi: 5276
 • Chiriches - Gardos
  4659 voturi(88.31%)
 • Chiriches - Bratu
  455 voturi(8.62%)
 • Bratu - Gardos
  162 voturi(3.07%)
   

Implicat intr-un scandal de pedofilie, Doru Bratu a fost dat afara de la Rapid. "Imaginea mea a fost, intr-adevar, afectata. Dar pe mine nu ma darama, fiindca stiu ca nu sunt lucruri adevarate. Am fost implicat circumstantial, s-a ajuns la mine printr-o confuzie.

Numele meu nu a fost mentionat intr-o convorbire telefonica in care o persoana cu orientari homosexuale ar fi afirmat ca este indragostit de mine. Nu am sub nicio forma astfel de orientari, nu sunt implicat in aceasta situatie, am fost chemat in calitate de martor, pentru ca stiu unele dintre persoanele implicate", a explicat atunci fundasul.

Pe transfermark.de, Bratu e cotat la 450.000 de euro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!