Superliga

Cea mai buna veste pentru stelisti, dupa victoria din Slovacia. Anuntul facut de presedintele Stelei pe aeroport

Steaua joaca returul cu Trencin in direct la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 07:48
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 07:53

"Am simtit niste dureri in timpul meciului. Voi face un RMN si alte teste pentru a vedea ce am patit. Sper sa nu fie o accidentarea grava si sa pot juca in weekend", a declarat Varela dupa meciul de la Zilina cu Trencin.

Acesta se pare ca si-a revenit destul de repede, presedintele Stelei anuntand ca Varela va putea intra pe teren in meciul de sambata cu Pandurii Tg. Jiu.

"A acuzat o durere, dupa meci a evaluat situatia in care se afla si se pare ca nu e asa de grav. Daca e nevoie o sa mai faca o analiza, dar se pare ca nu e grav", a declarat Argaseala la venirea echipei in tara.

Varela a fost unul dintre oamenii de baza ai Stelei in sezonul trecut iar odata cu plecarea lui Cristi Tanase a devenit si capitanul Stelei. Iesirea lui Varela din prima echipa i-ar fi dat batai de cap lui Mirel Radoi, care ar fi trebuit sa schimbe sistemul in defensiva. Varela este titular in centru, alaturi de Tamas sau de Tosca, iar o eventuala iesire din echipa a capitanului ar fi insemnat mutarea lui Papp in centru si titularizarea lui Rapa pe banda dreapta.

Modifică setările cookies