Cea mai buna veste pentru Radoi! Fanii Stelei asteptau de aproape o luna revenirea! Cine reintra in echipa cu Poli Timisoara

Poli Timisoara - Steaua, duminica de la 21:00

Pana sa vina noul atacant, pe care a pus ochii Radoi, Steaua vrea sa-i redea pofta de gol lui Tade. Cu Timisoara revine si Hamroun, cel care s-a accidentat cu Rosenborg, pe 20 august!

Ca sa-i multumeasca pe stelisti, Tade trebuie sa dea mai multe goluri decat la CFR, unde a iesit golgheterul Romaniei cu 18 goluri! La Steaua are unul singur in campionat.

"Este normal sa i se ceara mai mult decat la CFR, diferenta dintre Steaua si CFR e mare! Cand va reusi sa marcheze 2-3 meciuri se va descatusa!", spune Dica despre Tade.

Adus din Armenia, Diarrassouba n-a fost dat afara de Steaua, dar inca nu e pregatit sa dea goluri. Radoi a pus ochii si pe un alt golghter, dar pastreaza misterul.

"Urmarim mai multi atacanti pe care ii dorim sa ii aducem la echipa, si nu numai atacanti. Jucatori liberi!", spune antrenorul secund al Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Filmul atacului petrolierului Mercer Street, care s-a soldat cu moartea unui român. Analist politic: Sunt victime colaterale
BRAT
Modifică setările cookies