Superliga Ce trebuie sa faca FCSB pentru a arata ca o echipa de TITLU! "Doar asa vor fi rezultate, asta sper sa vad!" Sfat pretios pentru Toni Petrea

Ce trebuie sa faca FCSB pentru a arata ca o echipa de TITLU! "Doar asa vor fi rezultate, asta sper sa vad!" Sfat pretios pentru Toni Petrea

FCSB debuteaza astazi in noul sezon din Liga 1, in deplasare la Astra, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 August 2020, 13:23
Data actualizarii: Sambata 22 August 2020, 13:24

Toni Petrea va conduce astazi primul meci oficial din noul sezon al Ligii 1. Helmut Duckadam, fostul presedinte de imagine al FCSB-ului, spera sa vada o alta fata echipei sub comanda lui Petrea si a dezvaluit care va fi cheia succesului.

Duckadam spune ca misiunea lui Petrea este sa formeze o 'echipa' la FCSB care sa nu mai fie bazata doar pe individualitati. 

"Eu sper sa vad o echipa. Avem jucatori buni, individual, dar as vrea sa vad o echipa. Ceva de genul CFR-ului, de la noi din tara.

Doar cu jucatori buni nu reusesti sa faci performanta. Eu zic ca, daca antrenorul va reusi sa faca ca acesti jucatori, care sunt talentati, sa joace pentru echipa, atunci vor fi si rezultate", a spus Duckadam pentru Antena Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!