alex mitrita Sorin Cartu Superliga Alex Mitriță

Ce spune Sorin Cârțu despre convocarea lui Alex Mitriță la națională

Alexandru Mitriță (28 de ani) a revenit în vară la Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 20:10
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 20:09

După patru ani petrecuți în străinătate, timp în care a trecut pe la echipe precum New York City, Al Ahli, PAOK Salonic și Al Raed, fotbalistul a revenit în primul eșalon al României la echipa din Bănie.

Ce spune Sorin Cârțu despre convocarea lui Alex Mitriță la națională

Sorin Cârțu, fost președinte la Universitatea Craiova, a vorbit despre Alex Mitriță. Fostul tehnician a subliniat că fotbalistul ar aduce un plus de valoare în lotul naționalei, doar că decizia rămâne la Edward Iordănescu, selecționerul României.

  • De asemenea, Sorin Cârțu a evidențiat că nu i-a plăcut de Alex Mitriță în ultima partidă, cu 'U' Cluj

„Edi decide dacă îl cheama pe Alex Mitriță. La partidele astea două ar trebui niște jucători de combinații, că e Mitriță sau că sunt alții e treaba lui. Ne trebuie niște jucători de combinații.

Ieri (n.r. - sâmbătă, la 'U' Cluj - Universitatea Craiova 1-1) nu a făcut o partidă bună (Alex Mitriță - n.r.). Nu mi-a plăcut Alex, mi-a plăcut la alte meciuri”, a spus Sorin Cârțu, potrivit iamsport.ro.

Alex Mitriță a bifat opt apariții de când a revenit la olteni. Fotbalistul a avut un start fantastic la Craiova, după jocul său s-a stins: trei assist-uri și un gol reușise în primele cinci meciuri.

Aurel Țicleanu, reacție dură la adresa jucătorilor de la Universitatea Craiova

Aurel Țicleanu, membru al Comisiei Tehnice FRF, legendă a Craiovei, a comentat prestația oltenilor de sâmbătă seară și concluzionat că problema este la jucători și nu la antrenorii care au tot fost schimbați. Fostul fotbalist l-a oferit exemplu pe Alexandru Mitriță, care a avut o prestație ștearsă, în ciuda startului bun de sezon.

„Eu vreau să-i ajut. Degeaba dăm în antrenori dacă sunt aceiași jucători. Schimbăm întruna antrenorii, dar nu acolo e soluția. 

De exemplu, vine acest Mitriţă de la alt nivel. Vreo 4 etape era o diferenţă mare între restul jucătorilor şi Mitriţă, care era undeva sus. Între timp, astăzi l-a înghiţit mediocritatea pe Mitriţă. Eu spun adevărul. Nu am niciun interes acolo. 

Vreți să înțelegeți care e problema? Vreți să vindecați bolnavul? Trebuie să acceptați care e diagnosticul mai întâi, care e boala. Cei de la Craiova se învârt în jurul cozii, vorbesc despre arbitru, despre selecționer, că nu-i convoacă...”, a declarat Țicleanu la Prima Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!