EXCLUSIV Ce spune Daniel Pancu despre șansele naționalei de a se califica la EURO 2024

Daniel Pancu EURO 2024 Romania Superliga Superliga Daniel Pancu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 August 2023, 18:25
Data actualizarii: Duminica 06 August 2023, 18:24

Naționala României se află în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

Selecționata lui Edward Iordănescu se situează în acest moment pe locul doi cu opt puncte, la două în spatele Elveției, care ocupă prima poziție. Tricolorii au două victorii și două rezultate de egalitate.

Ce spune Daniel Pancu despre șansele naționalei de a se califica la EURO 2024

Daniel Pancu, actualul selecționer al României U21, a vorbit despre șansele de calificare ale tricolorilor la turneul final european. Pancu a exprimat faptul că starea fotbalului românesc va depinde mult de această posibilă calificare a selecționatei lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

„Avem șanse, este o conjunctură favorabilă, dar nu va fi ușor cu Israel. Într-adevăr, am avut parte de adversari mai slab cotați. Dacă nu reușim calificarea asta, starea fotbaului românesc va fi din ce în ce mai rea. Depindem foarte mult de această calificare”, a spus Daniel Pancu, într-un interviu pentru Sport.ro.

România le-a învins până acum la preliminariile EURO 2024 pe Andorra (2-0) și pe Belarus (2-1). Tricolorii au obținut un punct cu Kosovo (0-0) și cu Elveția (0-0), într-un meci dramatic în deplasare!

Daniel Pancu a dat vedictul despre Jovan Markovic

Daniel Pancu a vorbit și despre Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova, și a evidențiat faptul că fotbalistul trebuie să fie mult mai dur cu el însuși, dacă vrea să nu involueze. Jovan Markovic și-a făcut debutul la naționala mare a României în septembrie 2021 la 20 de ani și cinci luni, pe când selecționata era dirijată de Mirel Rădoi.

„Dacă nu se schimbă și dacă nu redevine mult mai rău cu el însuși, dacă nu va fi foarte bine din punct de vedere fizic și să aibă răutatea aia de atacant, ușor-ușor se vor stinge calitățile lui Markovic”, a spus Daniel Pancu într-un interviu pentru Sport.ro.

Cota la 1.2 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, atacantul mai are contract cu echipa de pe stadionul „Ion Oblemenco” doar până la finele sezonului 2023/24.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!