Becali crede ca si Iordanescu e in spatele atacului Armatei! Cum ii raspunde lui Talpan dupa ce a cerut retrogradarea Stelei

Gigi Becali Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2015, 20:26
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2015, 21:05

Gigi Becali a raspuns in aceasta seara dupa ce Talpan a cerut retrogradarea Stelei.

Becali crede ca nu numai Gabriel Oprea, fostul ministru de Interne ar fi impotriva sa, dar si Anghel Iordanescu, selectionerul Romaniei. Becali spune ca mai primit informatii ca si Iordanescu ar fi in spate, iar faptul ca niciun stelist nu a jucat cu Italia, iar la nationala a fost chemat doar Adi Popa ii confirma suspiciunile.

"Ei cred... eu zic ca sunt mai multi factori... "sa-l terminam pe Becali" si mai e si o forta oculta sa distruga tot ce inseamna simboluri romanesti."

"Pentru ce vrei sa fie retrogradata Steaua? Credeti ca CSA va castiga mai multi bani daca se va desfiinta Steaua? Pentru ca ei echipa de fotbal nu-si pot face"

"Astea ma fac sa cred ca mai e o persoana... mi-au mai zis persoane, dar dupa ce nu ii iei pe Chipciu, pe Stanciu... dar inseamna ca mai e ceva"

"O sa aduc 25 de jucatori! O sa-i schimb numele, dar o sa fac o echipa sa ma distrez in Liga Campionilor, sa ii vad cum se oftica", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!