Ce se intampla cu SIGLA si NUMELE Stelei! "Am primit raspunsul de la OSIM!" Anuntul facut pe site-ul clubului:

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 15:19
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 15:31

Steaua a negat informatiile care spuneau ca Armata a preluat din nou numele si sigla clubului.

CE S-A INTAMPLAT IERI

Dupa aproape9 luni, Clubul Sportiv al Armatei a primit oficial certificatul de inregistrare al marcii Steaua Bucuresti, inclusiv emblema de pe echipamentul clubului de fotbal, inclusiv cele 2 stele care reprezinta cele peste 20 de titluri castigate.

Titularul marcii are drepturi exclusive asupra numelui Steaua Bucuresti. Ofiterii de la clubul sportiv al Armatei vor notifica echipa lui Gigi Becali sa nu mai foloseasca acest nume fara consimtamantul lor. In plus, sa plateasca toate sumele de bani incasate din vanzarea materialelor promotionale.

Oficialii clubului din Ghencea spun ca aceasta emblema este a echipei de fotbal. Insa, in cazul in care se va ajunge la interdictii, echipa este pregatita sa-si faca o alta emblema si sa-si schimbe numele. Marea finala se va da in scurt timp la instanta suprema!

CE SPUNE STEAUA

Intr-un mesaj postat pe pagina oficiala a clubului, Steaua neaga faptul ca Armata a castigat drepturile pentru sigla si nume, prezentand informatia ca dreptul de folosinta s-a prelungit pana in 2024.

"Pe data de 29 ianuarie 2004, FC Steaua Bucuresti a inregistrat cererea de marca, aceasta fiind aprobata si valabila pana la data de 28 ianuarie 2014. Pe 6 ianuarie 2014, in conformitate cu prevederile legale, FC Steaua Bucuresti a solicitat prelungirea valabilitatii marcii.

Aprobarea din partea OSIM a fost publicata in BOPI (Biroul Oficial de Proprietate Industriala) pe data de 28 februarie, iar perioada de valabilitate a marcii a fost extinsa pana la data de 29 ianuarie 2024.

Astfel, in acest moment, in conformitate cu legislatia in vigoare, marca apartine in exclusivitate SC FC Steaua Bucuresti SA si consideram ca orice speculatii pe aceasta tema sunt de prisos!", este mesajul de pe pagina oficiala a Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!