rakow Deian Sorescu FCSB Superliga

Ce scrie site-ul lui Rakow despre Deian Sorescu, la mai bine de o lună după împrumutul la FCSB

Deian Sorescu (25 de ani) a fost împrumutat în această iarnă de FCSB de la formația poloneză Rakow, iar fundașul a strâns până acum cinci meciuri în tricoul vicecampioanei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 18:20
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 18:19

Gigi Becali a plătit 50.000 de euro pentru împrumutul lui Sorescu și are posibilitatea de a-l transfera definitiv în schimbul a 950.000 de euro, în vară. Patronul lui FCSB spunea că va activa această clauză doar dacă echipa sa va câștiga campionatul.

Ce scrie site-ul lui Rakow despre Deian Sorescu, la mai bine de o lună după împrumutul la FCSB

După meciul lui FCSB contra Universității Craiova, scor 1-1, pe site-ul lui Rakow a apărut un scurt raport referitor la jucătorii împrumutați de club, iar polonezii au scris câteva cuvinte și despre Deian Sorescu.

"O remiză și 90 de minute pentru Deian Sorescu în weekend. El a apărut din nou în echipa bucureșteană, iar FCSB a împărțit punctele cu Universitatea Craiova.

Echipa lui "Soare" a ratat puncte importante după ce Iulian Cristea și-a trimis mingea în propria poartă în prelungiri. FCSB și-a consolidat poziția a treia în Superliga României", se arată pe site-ul lui Rakow.

Dacă FCSB se află doar pe locul 3 în România, Rakow este principala favorită la câștigarea campionatului din Polonia. Echipa la care este legitimat Bogdan Racovițan ocupă primul loc în Ekstraklasa după 21 de etape, cu 49 de puncte, la șapte lungimi în fața Legiei Varșovia.

Gigi Becali: ”O să-i dau lui Sorescu postul de la Dinamo un meci, să vedem”

Internaționalul român a explicat că nu a dat randamentul așteptat de patronul FCSB pentru că evoluează pe alt post, cel de fundaș dreapta, în locul lui Valentin Crețu. Gigi Becali a replicat auzind ce a declarat fotbalistul împrumutat de la Rakow Czestochowa până la finalul acestui sezon.

„Ce să caute Sorescu mai în față? A, da? Bine, mă, o să-i dau postul de la Dinamo un meci, să vedem. 

Să vedem ce zice Pintilii, el va alege, mă consult cu el, cum vrea el echipa. Nu fac eu toate, dacă el vede așa, el știe mai bine ca mine. Eu fac ca el, ce zice Pintilii”, a spus Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!