Marius Lacatus csa steaua Superliga

Ce salariu are Marius Lacatus la Steaua Armatei

Demararea proiectului CSA Steaua a fost amanata din nou, pentru 15 iulie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2017, 16:58
Data actualizarii: Marti 04 Iulie 2017, 17:09

Marius Lacatus a fost cooptat de Clubul Sportiv al Armatei in iarna, cu misiunea de a forma o echipa cu care Steaua Armatei sa se inscrie in fotbal incepand cu aceasta toamna.

De atunci, Lacatus a mers la zeci de meciuri din ligile inferioare pentru a urmari jucatori si a depasit, de cateva ori, termenele anuntate pentru demararea proiectului.

Initial, Lacatus a promis ca pana la sfarsitul lunii martie va fi anuntat lotul. Termenul a fost prelungit apoi pentru aprilie, mai, sfarsitul lui iunie si, mai nou, 15 iulie.

Fanatik scrie ca munca lui Marius Lacatus este recompensata de CSA Steaua cu un salariu lunar de 3000 de euro.

Comandantul CSA: "Pana pe 10-15 iulie avem lotul"

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, spune ca in acest moment exista o lista de 26 de jucatori pe care Lacatus i-ar vrea in lot. Niciunul nu a semnat inca vreun contract.

“Am reusit transferul unor jucatori de la Regal Sport, suntem in tratative si cu alti jucatori. In perioada ianuarie-mai, Marius Lacatus, impreuna cu antrenorii centrului au vizionat peste 80 de partide, au avut in vedere peste 100 de jucatori, iar incet-incet s-au restrans la 26 de jucatori."

"Speram ca ei sa si accepte oferta noastra astfel incat ca pana la 10-15 iulie sa avem lotul inchegat si celelalte lucruri sa decurga normal. Avem creionat si un program de pregatire, care va incepe cu antrenamente in baza Ghencea, apoi un cantonament la Forban sau Cheile Gradistei si apoi urmeaza debutul in Liga a IV-a."

"Momentan nu am inscris echipa, suntem in contact permanent cu AMFB, am inteles ca in aceasta saptamana vor pune pe site noua forma de cerere de afiliere. Noi avem documentele pregatite, le depunem si asteptam decizia dumnealor. Noi ne dorim Liga a IV-a pentru ca avem in spate un palmares, o infrastructura, un centru de copii si juniori si echipa de fotbal”, a declarat Cristian Petrea, comandantul CSA.

Modifică setările cookies