VIDEO Ce s-a întâmplat, de fapt, la finalul meciului FCU - Rapid! Chiar un steward ar fi furat steagul de la care au plecat incidentele

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 11:33
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 11:44

S-a lăsat cu incidente reprobabile la finalul meciului dintre FCU Craiova - Rapid, scor 1-0.

Tot scandalul ar fi plecat, potrivit rapidiștilor, de la un stewart care a încercat să „fure” un steag pe care rapidiștii îl înșiraseră pe garduri.

Giuleștenii sunt susținuți și de unele imagini publicate de Vișinii.ro în care se poate observa cum un cetățean care purta o vestă fosforescentă s-a îndreptat către galeria rapidistă și după ce le-a înapoiat fanilor ceva, a încercat să fure unul dintre steagurile acestora.

Ulterior lucrurile au degenerat. Responsabilii cu paza au strâns rândurile în zonă și nu le-au permis fotbaliștilor giuleșteni să meargă aproape de suporteri. Săpunaru s-a contrat cu reprezentantul stewarzilor și de acolo contrele au continuat cu „Poștașu”, unul dintre liderii suporterilor olteni, iar totul a culminat cu un meleu pe culoarul către vestiare, unde fundașul rapidist și-a împărțit pumni cu un prieten al lui Adrian Mititelu.

Săpunaru se apără și spune că a fost provocat

„Am stat cu galeria noastră, am cântat, apoi s-a terminat. Am mers către vestiare, iar la tunel era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu (n.r. - se referă la suporterul poreclit Poștașu).

Nu îi spun numele, că nu mă interesează și nu avem vreo relație. A aruncat cu apă, sticle și țigări pe noi! De asta m-am enervat, nu am avut nicio treabă cu jucătorii și oficialii Craiovei”, a spus Săpunaru într-un interviu publicat de contul oficial de Facebook al Rapidului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!