Ce rusine putea trai Rapidul! N-au avut motorina in generator decat pana in minutul 70! Cine i-a salvat:

Rapid NOCTURNA Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Martie 2015, 22:10
Data actualizarii: Marti 03 Martie 2015, 08:06

Rapid 0-0 Viitorul / In minutul 35, nocturna de pe Giulesti a picat pentru cateva secunde. S-a luat lumina in tot cartierul, iar rapidistii au bagat imediat generatorul in functiune.

Datorita generatorului, nocturna de pe stadion a revenit la 75 la suta din capacitate, asa ca arbitrul George Gaman a decis reluare jocului.

Administratorii arenei s-au trezit insa cu alta problema. Pana de curent i-a prins fara prea multa motorina in rezervoare si s-a estimat ca generatorul va putea face fata doar pana in minutul 70.

Rapidistii au avut noroc. Intre timp a pornit curentul in cartierul Giulesti si n-a mai fost nevoie de generator. Daca nu s-ar fi intamplat asta, stadionul ar fi ramas in bezna cu 20 de minute inainte de final, iar echipa ar fi pierdut meciul la masa verde.

Nu este prima data cand se stinge lumina in Giulesti. Cel mai celebru caz a fost cel din 2001, cand George Copos a ordonat ca nocturna sa fie stinsa la meciul cu PSG, in speranta ca asa va obtine rejucarea partidei din Cupa UEFA. N-a iesit conform planului - UEFA a decis ca echipa la care activa pe atunci si brazilianul Ronaldinho sa castige meciul la masa verde.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!