Nesu ramane la U Cluj chiar si dupa demiterea lui Ogararu: "Ni-l dorim alaturi in continuare"

Nesu ramane la U Cluj chiar si dupa demiterea lui Ogararu: "Ni-l dorim alaturi in continuare"

•Universitatea Cluj a renuntat la antrenorul George Ogararu, numindu-l pe Adi Falub in postura de principal
•Adus de Ogararu la echipa, Nesu va ramane pe Cluj Arena

Conducerea administrativa a Universitatii Cluj l-a concediat pe George Ogararu si a renuntat la colaboratorii acestuia, printre care si olandezul Alfons Groenendijk, insa il va pastra pe Mihaita Nesu.

Nesu a fost adus de Ogararu in postura de analist video si conducatorii Universitatii vor sa-l tina in continuare alaturi de Adi Falub.

Situatia lui Nesu a fost lamurita printr-un comunicat oficial postat pe site-ul Universitatii.

"Cei doi antrenori ai echipei noastre au discutat incheierea contractelor cu clubul Universitatea Cluj, ajungand la un consens. Antrenorul principal, George Ogararu, si directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o intelegere cu conducerea clubului in ceea ce priveste incheierea contractelor cu Universitatea. Le multumim pentru activitatea si munca depusa si le uram succes pe viitor.

Universitatea Cluj doreste sa precizeze ca nu s-a pus in niciun moment problema incheierii colaborarii cu analistul video al clubului, Mihai Nesu. Ne dorim ca Mihai sa faca parte din staff-ul tehnic si sa ramana alaturi de noi si in continuare”, se arata in comunicatul amintit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situații critice în spitalele din țară, din cauza numărului tot mai mare de bolnavi de Covid-19. Medic ATI: „Suntem epuizați”
BRAT

Modifică setările cookies