Ce impresie a făcut Neil Lennon la Rapid: ”Din ce am apucat să vorbim”

Neil Lennon Rapid Superliga Superliga Neil Lennon / Sursa: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:09
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 20:08

Giuleștenii l-au instalat recent la cârma echipei pe Neil Lennon (52 de ani).

Antrenorul nord-irlandez a semnat cu Rapid un contract valabil până în iunie 2026. Neil Lennon a câștigat în Scoția, cu Celtic, cinci titluri de campion, dar și patru cupe interne, respectiv Cupa Ligii.

Ce impresie a făcut Neil Lennon la Rapid: ”Din ce am apucat să vorbim”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, și-a exprimat opinia despre Neil Lennon. Oficialul din Giulești a susținut că nord-irlandezul are mereu zâmbetul pe buze și că pune mare accent pe seriozitate.

Pe lângă trofeele cucerite cu Celtic, Neil Lennon și-a mai trecut în CV și o cupă în Cipru cu Omonia Nikosia, respect titlul în eșalonul secund al Scoției cu Hibernian FC.

”Încă nu a intrat în pâine, ca să zicem așa. Cât a fost bine s-a simțit bine. Acum suntem în pauză și o să vedem în momentul în care va începe pre-sezonul. Ne vom reuni în două săptămâni.

El este acasă, toți jucătorii sunt acasă și nu ar fi avut ce să facă oricum. A venit aici și a stat câteva zile. A văzut stadionul, baza, tot.

E un om cu zâmbetul pe buze care își dorește să facă lucrurile cum trebuie și este profesionist. Din ce am apucat să vorbim, este un om foarte serios care pune accent pe seriozitate, pe disciplină.

Mie mi-a făcut o impresie foarte bună când m-am văzut cu el. O să vedem ce se va întâmpla când va începe sezonul. Dacă se va adapta, va putea să facă o treabă foarte bună”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc în play-off cu 32 de puncte. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!