Costel Galca Steaua Superliga

Galca a dat explicatii dupa eliminarea cu Ludogorets! De ce l-a bagat titular pe Tanase si de ce l-a schimbat pe Latovlevici

Costel Galca a tinut sa clarifice situatia accidentatilor de la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 12:06
Data actualizarii: Miercuri 10 Septembrie 2014, 13:16

"Nu sunt multe accidentari musculare, nu este adevarat, singurul este Tanase de care stiti si dumneavoastra, a mai fost si Lato care a spus ca a simtit ceva si de aceea l-am schimbat cu Ludogorets, i-am facut 2 RMN-uri si nu a iesit nimic, ceilalti au contuzii. Popa a cazut in cantonament si s-a lovit la umar, Sanmartean a jucat cu infiltratii patru meciuri si cam atat.", a spus Costel Galca.

"Lemnaru a suferit o accidentare musculara serioasa, o dezinsectie musculara, facuse doar cateva antrenamente cu Steaua, e posibil sa mai fi avut si alte accidentari in trecut acolo. Accidentarea lui s-a produs in primul meci jucat la Steaua. Pentru urmatorul joc Tanase este indisponibil, Tosca are o problema de la meciul cu Viitorul si Bourceanu, jucatorul nou care a venit cu accidentare. El urmeaza un program de recuperare ce dureaza pana la 3 luni de zile!", a spus doctorul Flavian Avramitu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!