Ce lovitură! De la AS Roma, în Bănie! Mutarea realizată de Craiova lui Mititelu

FCU Craiova Adrian Mititelu AS Roma Sabino Oliva Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:32
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 19:49

FCU Craiova a reușit o mutare de răsunet în această pauză de iarnă.

Clubul patronat de Adrian Mititelu a anunțat că s-a înțeles cu Sabino Oliva (49 de ani), antrenor italian de portari.

Mutarea poate fi considerată o adevărată lovitură pe care o dă trupa lui Mititelu, deoarece Oliva a lucrat la AS Roma în sezonul 2020-2021, pe când trupa era pregătită de  Paulo Fonseca.

„Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la o înțelegere cu italianul Sabino Oliva, acesta devenind noul antrenor de portari al echipei noastre. În vârstă de 49 ani, antrenorul italian a făcut parte din staff-ul tehnic al lui AS Roma în sezonul 2020/21, fiind cel ce s-a ocupat de pregătirea celor care au apărat poarta formației lupilor. 

La acel moment, Sabino a antrenat portari ca: Pau López, Antonio Mirante sau Robin Olsen. De-a lungul carierei sale, acesta a mai trecut pe la formații precum: Genoa, Alessandria, Como, Benevento, Sorrento, KF Vllaznia, Olbia sau Sergeno”, au anunțat oltenii pe rețelele de socializare.

FCU are patru soluții pentru postul de portar

Scos din poartă de o accidentare pentru ultimele trei meciuri din 2022, Robert Popa (19ani) trage tare la antrenamente pentru a-și relua locul în poarta oltenilor.

Ionuț Gurău (23 de ani) a fost cel care l-a înlocuit între buturi pe Popa cât acesta a lipsit, însă FCU Craiova mai are doi portari la dispoziție: Sorin Mogoșanu și Mario Ehache.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!