George Copos Rapid stadion rapid Superliga

FOTO Ce făcea George Copos în timp ce Rapid inaugura noul stadion din Giulești

George Copos a fost invitat la festivitatea de inaugurare a noului stadion Rapid, dar nu a fost prezent. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 16:59
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 17:05

Fostul patron din Giulești a preferat să-și sărbătorească ziua de naștere alături de apropiații săi. Pe data de 27 martie, cu o zi după inaugurarea noii arene a Rapidului, Copos a împlinit 69 de ani.

George Copos a împlinit 69 de ani! Și-a serbat ziua de naștere în timp ce Rapid inaugura noul stadion

Copos a fost patronul Rapidului timp de 20 de ani, între 1993 și 2013. Cu el la conducerea clubului, giuleștenii au obținut câteva dintre cele mai importante performanțe ale clubului.

  • George Copos

Două dintre cele trei titluri din palmaresul clubului, dar și sfertul de Cupa UEFA, pierdut în fața FCSB-ului, sunt cele mai remarcabile performanțe reușite de Rapid cu George Copos la conducerea clubului.

Stadionul Rapid-Giuleşti este unul dintre cele patru (Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo) pe care România, ca ţară organizatoare a EURO 2020, şi-a propus să le reconstruiască pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale participante la turneul final al Campionatului European. 

Dintre cele patru, doar "Arcul de Triumf" şi Steaua au fost finalizate în timp şi au fost folosite de selecţionatele care au participat la Bucureşti la EURO 2020, deşi turneul final a fost amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!