Mirel Radoi chindia targoviste - universitatea craiova Universitatea Craiova Superliga

Ce decizie a luat Mirel Rădoi în privința celor patru ”vedete” excluse din lot de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi surprinde înainte de meciul Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, programat de la ora 19:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 18:16
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2022, 18:16

După ce a anunțat inițial că patru dintre cei mai importanți jucători ai oltenilor au fost excluși din lot, Rădoi a revenit la sentimente mai bune față de Andrei Ivan, care va fi pe bancă în meciul cu Chindia de la Ploiești.

Cât despre Jovan Markovic, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca, aceștia nu au fost incluși în lot nici pentru această partidă, după ce Rădoi a anunțat că nu a fost mulțumit de atitudinea acestora.

Echipa de start a CS Universitatea Craiova: Lazar - Martic, Papp, Găman, Screciu, Vătăjelu - Crețu, Căpățînă, Nistor - Cîmpanu, Rivaldinho

Rezerve: Popescu, Benga, Raul, Mateiu, Florescu, Danciu, Melniciuc, Roguljic, Ivan

„Eu când am vorbit de evaluare, am fost serios. Dacă cineva crede că se antrenează cinci din șase zile, greșește. Pentru ziua aia nu joacă. Poate greșesc, dar prefer să fiu dat afară pe mâna mea decât pe mâna altuia”, a spus Mirel Rădoi, după meciul cu Rapid.

Chindia Târgoviște (locul 11, cu 20 de puncte) și CS Universitatea Craiova (locul 4, cu 31 de puncte) se întâlnesc astăzi, LIVE TEXT pe sport.ro începând cu ora 19:00, într-o restanță din cadrul etapei cu numărul 6 din Superliga României.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!