Ce concluzie a tras Politia care a anchetat moartea lui Marc-Vivien Foe in 2003. Acesta a murit in conditii asemanatoare cu Ekeng

Ce concluzie a tras Politia care a anchetat moartea lui Marc-Vivien Foe in 2003. Acesta a murit in conditii asemanatoare cu Ekeng

Ce a spus Politia in cazul lui Foe.

Marc-Vivien Foe a murit pe teren in 2003, in meciul Camerunului cu Columbia. Acesta s-a prabusit pe teren in minutul 72 si a murit o ora mai tarziu la spital, dupa ce medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute.

Prima autopsie nu a descoperit nimic in neregula cu Foe, medicii tragand concluzia socanta ca a murit din cauze naturale, insa o a doua autopsie a descoperit o anomalie cardiaca ce i-a fost fatala.

"Suferea de o cardiomiopatie hipertrofica (inima marita) a ventriculului stang, ceea ce este imposibil de descoperit daca nu faci analize amanuntite si specializate", a spus procurorul Xavier Richaud, cel care s-au ocupat de caz. Acesta a spus ca efortul i-a fost fatal lui Foe, afectiunea fiind una care are un procentaj mare de moarte subita in timpul efortului.

In cazul lui Ekeng nu s-a putut face pana acum o autopsie, acest lucru putand fi efectuat abia luni dimineata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies