"Ce aveti voi? Eu, cand am jucat pentru Steaua, am jucat pentru generali? Mi-au platit ei salariul? Sa spuna direct ca nu ne vor" Mesajul dur al lui Radoi catre Armata

"O sa sper ca Steaua va reveni acasa pana o sa vad buldozerele demoland Ghencea! Aia e casa noastra si ei nu inteleg!" - spune Radoi despre o impacare intre Armata si Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Octombrie 2015, 15:17
Data actualizarii: Joi 01 Octombrie 2015, 15:18

Mirel Radoi sustine ca Armata amana intentionat finalizarea discutiilor pentru revenirea Stelei in Ghencea si iese personal la atac:

"De o luna de zile ni se tot promite ca ni se va trimite acel contract. Cred ca li s-a terminat cerneala, nu mai au cerneala sa il scrie"

"Tot asteptam sa vedem ce va urma. Ne-am spus punctul de vedere. Le-am comunicat si suma pentru care suntem dispusi sa platim inchirierea bazei. Nu am primit niciun raspuns"

"Imi e greu sa inteleg. Cred ca ar fi mai simplu sa iasa si sa spuna nu va vrem aici. La cate intalniri au fost, nu s-a intamplat nimic. E mai simplu sa spuna: nu va mai vrem. Nu trebuie sa dea motive, de ce si cum, ca nu le place de X, de Y. Decat sa stam asa, sa amagim fanii."

"Am vorbit cu suporterii. Le-am spus ca noi am iesit cu acte. Dupa ce noi prezentam actele, armata iese si zice "noi le avem". Pai aratati-le, ce aveti voi? Daca voi detineti totul, si palmares, si echipamentul, mingi, aratati-le, daca aveti acte. Asa, din gura, si eu am licenta, dar de fapt nu o am"

"Eu, cand am luptat pentru aceasta echipa, am luptat pentru generalii care erau acolo?  M-am luptat pentru armata? Acei bani adusi din strainatate i-am adus pentru armata? De ce nu a venit atunci, cand ar fi trebuit sa plateasca salarii, sa ii plateasca lui Radoi, ca aveam 25.000 euro salariu, nu imi aduc aminte sa fi venit domnul Boroi sa zica, Mirele, uite salariul de 25.000 de euro."

"Acum, dupa ce s-au investit 40, 50 de milioane de euro si a inceput sa apara profit, si-au amintit ei "ca nu mai e Steaua voastra, e a noastra". Nu e normal ce se intampla"

"Am mai fost pe Ghencea la tenis de camp. Ma lasa sa intru. In afara de stadionul mare, celelalte terenuri de antrenament erau intr-o situatie dezastruoasa"

"Cum ar putea Armata sa plateasca salariile? Sau sa ia o echipa sa o faca cu salarii de 2000-3000 de euro. Dar va fi in situatia Chiajnei sau Voluntariului. Dar nu te poti bate cu Dinamo Zagreb pentru 20 de milioane de euro si tu sa platesti salarii de 2000, 3000 de euro."

"Ei au incercat sa faca grupe de copii si juniori si ii pun pe saracii parinti sa plateasca si o cotizatie, si intretinerea, curent, apa, pana si echipamentul. Si ei vorbesc de echipa mare. De unde bani? Cum sa faci? Cum sa ajungi la profit platind 2000? Daca ei reusesc acest lucru, ar trebui sa urmam cu totii. Eu de cand am venit am tot sperat la o impacare"

"Cum a zis si Dica, pana cand o sa vad buldozerele si or sa cada tribunele pentru care ne-am dat viata, pana atunci cred ca se poate ca noi o sa ne intoarcem acasa. Aia este casa Stelei, chiar daca jucam cu 3000 de fani, cum o facem si pe National Arena. Cei de la Armata nu inteleg.", a spus Radoi.

Modifică setările cookies