Ce avea, de fapt, Raul Rusescu! "O parte din os era faramitat!" Medicii au avut o singura solutie la OPERATIE:

Ce avea, de fapt, Raul Rusescu! "O parte din os era faramitat!" Medicii au avut o singura solutie la OPERATIE:

Valeriu Argaseala a spus ce s-a intamplat cu Raul Rusescu.

Presedintele Stelei a vorbit despre solutia aleasa de medici pentru ca Raul Rusescu sa vada cum trebuie cu ochiul afectat de lovitura cu cotul aplicata de Gabi Muresan la meciul dintre ASA si Steaua.

OSUL ERA FARAMITAT

Accidentarea a fost grava, iar pentru aceasta, Gabi Muresan a luat 16 etape de suspendare. Rusescu insa a ajuns la operatie, pentru ca nu mai vedea bine cu ochiul drept, desi lovitura incasata era in os, nu direct in ochi.

"Echipa medicala de chirurgi ne-a comunicat ca abia in momentul in care au taiat au sesizat ca situatia este mai grava la Rusescu decat se credea dupa ce a rezultat de la RMN. O parte din os era faramitat si astfel s-a luat decizia de a se inlocui acea parte cu o placa de titan.

Din punct de vedere medical, operatia a decurs bine, dar acum totul depinde de felul in care va reactiona organismul la corpul strain, apoi si de recuperare", a spus Argaseala la Digi.

"Cand s-a dus sa faca consultatia, Raul avea o vedere dubla cu ochiul afectat. Astfel s-a decis si operatia. Trebuie sa mai asteptam cateva zile, apoi vom vedea ce vor spune si medicii in privinta recuperarii lui si a revenirii pe teren", a mai spus presedintele Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies