Rapid Fiorentina louis munteanu Superliga

Ce atacant vrea Rapidul! Un jucător de la Fiorentina este așteptat în Giulești 

Rapid a găsit înlocuitor pentru Rareș Ilie (19 ani). 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Iulie 2022, 13:16
Data actualizarii: Sambata 16 Iulie 2022, 13:17

Rapid l-a vândut pe Rareș Ilie (19 ani) la OGC Nice pe 5 milioane de euro, plus procente în urma unei viitoare tranzacții. Cu banii câștigați, Victor Angelescu a anunțat că giuleștenii vor încerca să găsească un înlocuitor pentru extrema care a plecat în Franța. 

Iar Rapid s-a gândit la Louis Munteanu (20 ani), fotbalistul pe care Adrian Mutu (43 ani) îl cunoaște foarte bine la naționala României U21. Potrivit jurnalistului Decebal Rădulescu, agentul atacantului legitimat la Fiorentina este la Buurești și negociază cu șefii clubului din Giulești.

„În aceste momente, impresarul Pietro Chiodi e la București . Negociază cu Rapid transferul lui Louis Munteanu de la Fiorentina în Giulești . Ar fi un transfer de senzație pentru giuleșteni”, a scris Decebal Rădulescu pe contul oficial de Facebook. 

Louis Munteanu a fost transferat de Fiorentina în septembrie 2020. Atunci, Viitorul Constanța primea 1,7 milioane de euro în schimbul jucătorului format la Academia Hagi. 

Atacantul a devenit un pilon important pentru echipa de tineret a italienilor, unde a marcat 13 goluri și a oferit 4 pase decisive în 40 de meciuri. Însă, aceste realizări nu au fost suficiente pentru a debuta la prima echipă, în Serie A. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!