Ilie Dumitrescu FCSB sepsi Superliga

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în FCSB - Sepsi: "Uitați aici! M-a impresionat, senzațional"

FCSB o conduce pe Sepsi la pauză, 1-0, în runda cu numărul 30 din sezonul regulat al Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:07
Data actualizarii: Duminica 12 Martie 2023, 22:04

Unicul gol al primei reprize a fost marcat de Octavian Popescu, în minutul 21. După o greșeală a lui Tamaș și o combinație pe axa Coman - Olaru - Octavian Popescu, ultimul a înscris în poarta goală.

Ce a remarcat Ilie Dumitrescu în FCSB - Sepsi: "Uitați aici! M-a impresionat, senzațional"

La pauză, Ilie Dumtrescu s-a arătat impresionat de jocul fără minge al celor două extrem de la FCSB, Octavian Popescu și Florinel Coman, iar fostul internațional a lăudat și linia de mijloc formată din Malcom Edjouma, Adrian Șut și Darius Olaru.

"O repriză consistentă făcută de FCSB. Punctul forte este triunghiul Șut-Edjouma-Olaru. Sunt doi interi care împing foarte mult jocul, fac un pressing agresiv. Ce m-a impresionat este jocul fără minge al lui Tavi Popescu și al lui Coman. Când intră în posesie, sunt doi jucători care au tehnică superioară, care joacă foarte bine între lini.

Uite aici! Uitați aici pressingul lui Florinel Coman, e sus, e imediat susținut de colegi și recuperează. Olaru se informează și Tavi Popescu nu are decât o formalitate, dar mi-a plăcut foarte mult cum au fost susținuți de fundașii laterali, de Radunovic și Deian. 

Interii au acțiuni prin care apar de foarte multe ori în careu. Îmi aduc aminte de Edjouma, slalom printre trei jucători. Olaru, senzațional. Și Edjouma. Șut are un rol important. Când echipa adversă trece de linia de patru, imediat vine foarte aproape și face un presing de întâmpinare agresiv", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!