dan sucu Adrian Mutu Rapid Superliga

Ce a răspuns Dan Șucu când a fost întrebat dacă s-a simțit trădat de Adrian Mutu 

Înaintea startului noului sezon, Rapid a rămas fără antrenor, după plecarea lui Adrian Mutu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 11:07
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 11:11

Tehnicianul român s-a înțeles cu Neftchi Baku, iar în Giulești a fost adus Cristiano Bergodi, în locul său. 

Reacția lui Dan Șucu la decizia luată de Adrian Mutu

Patronul Rapidului a fost întrebat despre situația în care s-a aflat la începutul campionatului, explicând că nu se poate pune problema de o trădare din partea fostului tehnician.

"E ușor să vorbești de trădare, dar când el are o presiune economică destul de mare şi o vârstă la care trebuie să performeze și merge undeva la un salariu mai mare de cinci-șase ori, nu mai ai ce negocia. 

Pentru mine, astfel de probleme în afaceri sunt zilnice. Puteam negocia cu el, dar era diferența mare de salariu", a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik.

De ce nu a semnat Marius Șumudică cu Rapid

Marius Șumudică, aflat atunci liber de contract, s-a autopropus la Rapid, însă conducerea giuleștenilor, formată din cei doi acționari, Dan Șucu și Victor Angelescu, ajutați de președintele Daniel Niculae, au decis să-l instaleze pe banca tehnică pe Cristiano Bergodi, proaspăt despărțit de Sepsi OSK.

"Ar trebui să ne uităm la termenul foarte scurt în care Rapid a rezolvat problema. Faptul că în două zile am avut un nou antrenor, ar trebui sesizat. Noi ne-am dorit ca Bergodi să vină în locul lui Mutu. Este un sentiment de siguranță. Din punctul meu de vedere, Șumudică inducea mai puțin acest sentiment. L-am avut ca primă opțiune pe domnul Bergodi. 

Este un lucru foarte bun pentru Rapid. Nouă ne-a fost frică ca Bergodi să nu meargă la Cluj, după ce a plecat de la Sepsi. Probabil că Șumudică devenea o opțiune dacă Bergodi nu venea. Mi se pare peiorativ să îi propui lui Șumudică să vină dacă nu vine alt antrenor. Speranța mea este ca domnul Bergodi să fie excepțional.

Avem mai multe opțiuni după Bergodi. Noi trebuie să fim sinonimi cu ideea de implicare și siguranță", a spus Dan Șucu, potrivit DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!