Ce a făcut Cortacero, după ce Dinamo a intrat în insolvență. Anunțul lui Dorin Șerdean

Pablo Cortacero Dinamo Superliga Pablo Cortacero și Rufo Collado
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 16:24
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 16:32

Pablo Cortacero nu a mai apărut de foarte multă vreme în viața clubului Dinamo. La început, ibericul care reprezenta firma Benel International a promis un proiect ambițios în „Ștefan cel Mare”.

Dorin Șerdean, omul adus de Cortacero în conducerea lui Dinamo, a dezvăluit că ibericul nu s-a înscris la masa credală pentru a-și recupera banii investiți la club.

„Ca angajat, eu am intrat din oficiu la masa credală! Fără să solicit acest lucru… având salarii de primit la fel ca toți celilalți angajați cu contract de muncă.

Deci, în mod diferit de cei care au contract de activitate sportivă, în speță jucătorii și antrenorii, care ei trebuie să solicite înscrierea la masa credală…Și total diferit de creditorii terți, societăți comerciale, organizații, instituții ale statului, etc.

Lista se poate vedea în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Vă poate ajuta un avocat. Pablo Cortacero nu s-a înscris”, a spus Șerdean, pentru ProSport.

Pablo Cortacero a preluat Dinamo în vara anului trecut. Spaniolul a promis să readucă echipa în prim-planul fotbalului românesc, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

La club au venit jucători cu CV-uri impresionante, precum Alexander Gonzalez, Borja Valle, Isma Lopez, Aleix Garcia, Tomas Mejias sau Rene Hinojo. Aceștia au plecat după doar câteva luni, din cauza salariilor restante.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!