CAZUL RAPID - STEAUA, AMANAT DE FRF!

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 11:25
NU SE VA LUA NICIO DECIZIE

Comisia de Disciplina a FRF va lua o decizie in cazul incidentelor de la derbiul Rapid - Steaua, contand pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, in cursul saptamanii viitoare, deoarece gruparea giulesteana va evolua in deplasare in urmatorul meci, au declarat, agentiei MEDIAFAX, surse federale.
"Daca raportul observatorului si cel al arbitrilor va ajunge pe masa Comisiei, cazul se va judeca astazi, dar trebuie convocate la audieri toate partile implicate, arbitrii, observatorii, jucatorii ambelor formatii, iar acest lucru se va intampla in cursul sedintei viitoare, ce va avea loc miercuri. Nu va fi nicio problema, deoarece Rapid va evolua in deplasare in urmatoarea etapa", sustin sursele citate.
Rapid Bucuresti va intalni, duminica, in deplasare, cu incepere de la ora 16.00, gruparea Gloria Buzau.
Meciul Rapid - Steaua, derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I, a fost intrerupt in minutul 74, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribuna. In minutul 71, un duel la cap pentru balon intre stelistul Mihaita Nesu si Daniel Pancu s-a soldat cu accidentarea destul de serioasa a amandurora. Arbitrul Deaconu a intrerupt meciul si a permis echipelor medicale sa acorde ingrijiri celor doi fotbalisti. Dupa cateva zeci de secunde, Deaconu s-a ghemuit acuzand o lovitura la cap cu un obiect aruncat din tribune.
Arbitrul s-a consultat cu asistentii si cu observatorul Valentin Alexandru si a decis sa continue meciul, avertizand, in acelasi timp, organizatorii ca daca se mai lanseaza vreun obiect spre teren opreste meciul. O bricheta a fost aruncata in timp ce arbitrul se indrepta spre zona unde se accidentasera cei doi jucatori pentru a relua partida si atunci a fluierat sfarsitul meciului.
Dupa cateva minute de discutii cu observatorul Valentin Alexandru si dupa discutii cu oficialii celor doua echipe, Deaconu a decis sa nu revina si sa mentina intreruperea partidei, la scorul de 1-0 pentru Rapid.
Echipa Steaua a parasit terenul, in timp ce jucatorii rapidisti s-au certat cu arbitrul.
Oficialii rapidisti au incercat sa-l opreasca pe Deaconu sa iasa de pe teren, insa el a plecat la vestiare sub escorta stewarzilor.

Vezi mai mult pe www.mediafax.ro

Moțiunea de cenzură, dezbătută și votată în Parlament, marți. De câte voturi mai are nevoie Opoziția
BRAT