Cazul misterios al unui titular de la Steaua! In urma cu un an visa la Chelsea, acum e doar rezerva. Anuntul clubului

Cazul misterios al unui titular de la Steaua! In urma cu un an visa la Chelsea, acum e doar rezerva. Anuntul clubului

Steaua il vrea si din varal. Ii va propune prelungirea contractului, insa nu in termenii pe care si-i doreste el.

Iasmin Latovlevici a devenit rezerva de lux la Steaua. Accidentat in urma cu o luna, fundasul stanga a revenit la 100% din potential, insa tot nu e prima optiune a lui Galca. In locul sau, antrenorul il prefera pe Filip, coborat din postul de mijlocas central.

Latovlevici, despre care acum un an se spunea ca ar fi dorit de Chelsea. traverseaza o perioada dificila in cariera. Dupa ce a ratat mai multe transferuri importante in ultimii ani, a ajuns sa nu stie daca vreunul dintre cluburile interesate ii mai poate oferi acum un contract, desi ar fi liber din vara lui 2015! Ultima echipa care e venit dupa el la Bucuresti, Dinamo Zagreb, nu a mai dat niciun semn dupa inchiderea perioadei de achizitii din vara, cand a insistat pentru a-l avea.

In aceste conditii, aparatorul de 28 de ani ar fi gata sa-i mai spuna inca o data 'Da!' Stelei. Campionii vor sa-i propuna o intelegere pe doua sezoane, insa Latovlevici mai vrea doar o intelegere pe 12 luni. Cu o cota in scadere fata de 2013, cand valora 3 milioane de euro, Latovlevici trebuie sa forteze pentru a reveni la nivelul Ajax, meciul de referinta pe care l-a facut in Europa acum aproape doi ani.

Iasmin Latovlevici a fost adus de Victor Piturca la Steaua in 2010. A castigat doua titluri, o Cupa si o Supercupa alaturi de ros-albastri. In nationala Romaniei are 8 prezente.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies