Caz ISTORIC in Liga 1: Clubul care a CERUT sa fie amendat! :)) Patronul, DAT AFARA: "Este istorie pentru noi"

Nebunie la Poli Iasi dupa transferul lui Dylan Flores la Sepsi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019, 13:05
Data actualizarii: Joi 21 Februarie 2019, 13:05

Patronul in concediu Horia Sabo spune ca a avut o propunere financiara superioara celei facute de clubul din Sf. Gheorghe. Presedintele Amrbosie ii da raspunsul: "Sabo n-a adus nimic la club, nicio oferta. Sabo e istorie pentru Poli Iasi".

Actuala conducere a echipei s-a plans la Comisia de Disciplina ca Sabo i-a jignit pe Amrbosie, Stoican si Andrei Cristea. Poli Iasi a fost amendata. Ambrosie spune ca suma va fi retinuta din salariul lui Sabo, aflat in concediu medical.

"Horia Sabo a spus ca fara el, eu, Flavius Stoican si Andrei Cristea eram muritori de foame. Nu ne-a jignit numai pe noi, ci pe tot orasul. Nu a adus niciun ban. Mai mult, a consumat toti banii nostri. Suntem in pericol si cu licenta pentru ca avem datorii foarte mari. Am pus piciorul in prag, am luat lucrurile in mana din nou. Credem ca in acest moment avem toate sansele sa redresam clubul. Am facut o sesizare la Comisia de Disciplina. Suma cu care a fost amendat domnul Sabo si pe care acum trebuie s-o achite clubul in urma afirmatiilor pe care le-a facut ii va fi retinuta din salariu", a spus Ambrosie la PRO X.

"Domnul Sabo nu a adus niciun ban. A adus 40 000 de lei pe care i-a imprumutat clubului, adica aproape 8500 de euro. Mai mult, a facut o inginerie. I-a dat unui salariat adus de el 10 salarii in avans, apoi a imprumutat clubul cu suma de care v-am spus. Sabo e in concediu medical, nu da pe la club", a mai explicat Ambrosie.

Sabo spune ca ar fi avut o propunere financiara superioara pentru Dylan Flores, lucru pe care-l va dovedi in instanta. Poli l-a lasat sa plece la Sepsi pentru 90 000 de euro + 20% dintr-un viitor transfer.

"E gresita informatia legata de Flores. El are contract un an si unul de optiune. Nu vad de ce n-ar mai fi vrut sa ramana la Iasi si din vara. Din ce stiu eu, se simte bine la Poli", a spus Sabo, referindu-se apoi la amenda primita de club: "Sunt in concediu medical, e adevarat. Clubul a primit o amenda de 20 000 de lei. E o premiera: clubul s-a amendat pe el. Ca sa amendeze persoana fizica, trebuia sa se mearga in civil. Daca va uitati pe site-ul Comisiei de Disciplina, veti vedea ca plata amenzii cade in sarcina clubului."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!