fc pucioasa Fotbal intern

SARACII din liga a 3-a au batut o echipa de prima divizie din Rusia! Acum toata lumea ii banuieste de BLAT: aveau cota 11! Caz INCREDIBIL in Romania

Au castigat un singur meci in tot cantonamentul. Nu se pot bucura insa nici de unica victorie!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019, 23:15
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2019, 23:16

FC Pucioasa, echipa din liga a 3-a, s-a pregatit, surprinzator, in Antalya in aceasta iarna. In ultimul test disputat in Turcia, Pucioasa a castigat cu 1-0 meciul contra echipei ruse de prima liga Yenisey Krasnoyarsk. Costurile deplasarii in strainatate pentru echipa din liga a 3-a n-au fost explicate. Scenariul de ultima ora care ar putea justifica plecarea peste granita nu e insa deloc pe placul conducatorilor clubului.

Liga2.ro scrie ca meciul cu Yenisey a fost inclus in oferta e 3 case de pariuri cu acces restrictionat in Romania. Cotele pentru o victorie a Pucioasei variau intre 7,5 si 11! Cu un sfert de ora inainte ca partida sa inceapa, cotele pentru Pucioasa au inceput sa scada considerabil: 10, apoi 9,5, 7,5, la agentia care initial oferea cea mai mare cota, 11.

"Asemenea variatii, in timp foarte scurt, arata ca s-a pariat mult pe FC Pucioasa. Vorbim despre o prabusire a cotei, foarte suspect pentru un meci amical si mai ales pentru momentul in care s-a produs scaderea", spun specialistii consultati de jurnalistii Liga2.ro.

Cantonamentul in Turcia al FC Pucioasa ar fi costat in jur de 18 000 de euro.

In Antaya, Pucioasa a jucat 4 meciuri: 1-2 cu Vojvodina Novi Sad, 0-0 cu Zvezda Perm, 2-5 cu PS TF MEN si 1-0 cu Krasnoyarsk.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!