"Cate stele sunt pe cer...ce mai e inca una". Reactia lui Argaseala, dupa ce Armata a decis sa redeschida sectia de fotbal

Autor: Sport.ro
Vineri 14 August 2015, 18:46

	"Cate stele sunt pe cer...ce mai e inca una". Reactia lui Argaseala, dupa ce Armata a decis sa redeschida sectia de fotbal

Ruptura dintre CSA si Steaua lui Gigi Becali a ajuns intr-un punct critic, care pare fara de intoarcere in acest moment. Armata, care a castigat procesul cu Becali in urma cu o jumatate de an, declansand un efect de domino care a dus la un clivaj si intre fani si echipa, a anuntat astazi redeschiderea sectiei de fotbal (DETALII AICI).

CSA Steaua Bucuresti a anuntat astazi organizarea unei noi sectii de fotbal si a unor selectii pentru grupe de copii si juniori. Cu alte cuvinte, Ministerul Apararii, care a castigat in urma cu mai bine de jumatate de an procesul intentat clubului lui Gigi Becali, a facut un prim pas catre ideea promovata de o parte a suporterilor ros-albastri, care si-au manifestat dorinta ca CSA sa inscrie o noua echipa in liga a patra.

La doar cateva ore de la anuntul facut de CSA, oficialii campioanei "FCSB" au oferit si o prima reactie, presedintele Valeriu Argaseala declarand ca planul CSA are sanse mici de reusita, o sectie de fotbal necesitand investitii serioase. De asemenea, Argaseala a raspuns sec: "Cate stele sunt pe cer...ce mai inseamna inca una".

"CSA poate sa faca ce crede de cuvinta, nu avem niciun fel de problema. La cate stele avem pe cer, ce o mai fi inca una. O echipa de fotbal se tine foarte greu, nu e asa usor! Nu e usor sa vina cineva sa faca performanta. Asa, la nivel de juniori nu e greu, dai un anunt si faci echipa de fotbal, dar dupa aceea e mai greu", a spus presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, la Digisport.

Reactia lui Valeriu Argaseala arata astfel inca o data indisponibilitatea conducerii campioanei de a mai negocia pentru stema si vechiul nume, precum si pentru revenirea la baza de pregatire din Ghencea, aflata in proprietatea CSA.

Citeste si - Primul pas pentru "noua Steaua"? Armata face selectie pentru o noua echipa de fotbal!

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies