CATASTROFA anuntata in Liga I: "Mai ramanem in sase echipe!" Scenariul absurd care poate DEMOLA fotbalul din Romania:

Fostul sef al LPF, Dumitru Dragomir a vorbit despre riscul ca Liga I sa fie decimata din cauza lipsei banilor.

Drepturile TV: de aici a plecat discutia de la Sport.ro, acolo unde Dumitru Dragomir a afirmat ca daca nu se vor mai plati sumele pentru transmisia meciurilor din Romania, cluburile vor ajunge foarte rau ca nivel financiar.

"DOAMNE-FERESTE!"

"La anul, fereasca Dumnezeu, daca nu da Paszkany banii (n.r. din drepturile TV), o sa jucam in sase in Liga I. Pai cu ce sa se duca in cupele europene, cand o deplasare te costa 250.000 de euro? Iar daca n-ai rezultate, banii nu-ti mai vin inapoi.

Pana in vara se platesc toate drepturile, din vara incolo nu stiu daca se mai pot plati. Chiar cu pierderi, Paszkany nu se baga intr-o chestie ca asta, daca nu avea bani.

Nu vreau sa vorbesc despre Gino Iorgulescu, nici de bine, nici de rau. A fost mai tare ca mine, si politic si financiar, sa fie sanatos, m-au curatat. Lui ii e frica sa dea declaratii, ca sa nu scape vreun porumbel. Pai bine bai, cand vorbeam eu ma barfeati, acum ca nu vorbeste asta, iar nu e bine. Sa-i lasam in pace, si pe el si pe Burleanu, sa-si duca la capat treaba, sa-si faca datoria in liniste. Si asta cu vorbitul la presa, daca nu ai talent pentru asa ceva, iti dai singur cu bolovani in instalatie.

[..] Eu cred ca procedeaza bine Gino. Daca se fac peste 500.000 de abonati, se dau banii si din vara. Daca nu, pierderile sunt foarte mari, asa ca nu mai merge. Din ce stiu eu, sunt in jur de 10 milioane pierderi. Sunt 300.000 de abonati acum. Cine are minte si are ceva bani, o banca sa-l suporte un an de zile, de la un milion de abonati in sus e afacere pe profit.

Chiar daca are bani Paszkany, la Cluj e ceva in neregula. Pe Walter au vrut sa-l bage la puscarie cand era la U, si pe Paszkay au vrut la fel, din postura de sef la CFR. Eu l-am cunoscut, nu pot sa vorbesc de rau de el, chiar daca a vrut sa ma dea afara.

Nici de Copos nu pot sa spun nimic, pentru ca si el a tinut un club in spate - Rapidul, timp de 20 de ani. Nu mai candidez niciodata la Liga, pentru ca am fost tradat de cei mai buni prieteni din viata mea. Eu nu o sa ma razbun pe nimeni, ei pot spune ca au fost si santajati, treaba lor", a mai spus Dragomir.

In prezent, in campionatul din Romania joaca 18 echipe. In vara vor retrograda 6, iar in locul lor vor promova 2, astfel ca, din sezonul urmator, numarul total va fi de 14, cu sistem play-off si play-out.

168 de milioane de euro au costat vara trecuta drepturile TV pentru Liga I, achizitionate la mijlocul lui 2014 pe durata de cinci ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies