'Cat vreti pe Chipciu?' Oferta care NU mai venea pentru Becali! Raspunsul pe care l-a dat i-a socat pe turci

'Cat vreti pe Chipciu?' Oferta care NU mai venea pentru Becali! Raspunsul pe care l-a dat i-a socat pe turci

Alex Chipciu e departe de forma care l-a adus in atentia scouterilor de la echipe tari din vest in urma cu doua sezoane.

Fotbalistul Stelei e imaginea crizei pe care o traverseaza Steaua de la inceputul lui 2015. Chiar si asa, strainii continua sa intrebe de el. Chiar daca atat clubul, cat si agentii fotbalistului au confirmat ca nu exista nicio oferta concreta pentru jucator, surse din Turcia sustin ca de Chipciu se intereseaza Konyaspor. Echipa romanilor Marica si Torje nu a facut nicio propunere scrisa, dar s-a interesat prin intermediari de pretul solicitat de Becali pentru Chipciu.

Raspunsul i-a descurajat complet. Patronul Stelei a transmis ca nu ia in calcul sa se desparta de Chipciu pentru mai putin de 6 milioane de euro. Turcii l-au anuntat ca renunta la orice intentie de transfer!

Chipciu nu e singurul stelist care place la Konya. Iasmin Latovlevici, care devine liber in vara, e si el pe lista sefilor clubului turc. La anul, Konyaspor vrea neaparat in Europa. Acum e pe 8 in Superliga, cu 38 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Accident grav pe DN 13, în care au fost implicate un microbuz cu 10 pasageri și un autoturism
BRAT

Modifică setările cookies