Cat a platit Cristi Chivu ca sa-si anunte retragerea din fotbal pe Facebook

Cat a platit Cristi Chivu ca sa-si anunte retragerea din fotbal pe Facebook

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Niciodata fanii nu au fost mai aproape de idolii lor. Facebook a devenit comunitatea unde milioane de oameni pot sarbatori victoriile impreuna cu sportivii preferati, conferintele de presa s-au mutat de multe ori online, pe retelele de socializare, iar primele fotografii cu semnaturile proaspete de pe actele de transfer s-au mutat din ziare pe NewsFeed.

La fel s-a intamplat si cu anuntul lui Chivu ca paraseste fotbalul. Intai ca un comunicat pe site-ul lui Inter, apoi ca o postare pe pagina de Facebook, urmand cu un interviu emotionant pe contul de Youtube.

Pentru ca Facebook a modificat insa algoritmii de vizibilitate a posturilor, exista multi utilizatori care in ultimul an au apelat la "sponsored posts", adica posturile de pe Facebook care, contracost, au devenit vizibile pentru mai multi oameni utilizatori.

Chivu a apelat la "sponsored posts" ca anuntul sau ca paraseste fotbalul sa fie vizibil pentru toti cei 8500 de fani care i-au dat like paginii sale. Un calcul aproximativ rezulta ca fostul capitan al Romaniei a platit undeva pe la 20-30 de dolari catre Facebook ca fiecare dintre cei 8500 de fani ai sai sa vada postarea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus în lume, LIVE UPDATE 7 aprilie. Numărul deceselor din Franța a depășit 10.000
BRAT