Capra ignora decizia de evacuare a primariei pentru meciul de maine: "Cu CFR jucam pe Ilie Oana, o sa vedeti!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Noiembrie 2015, 12:02
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2015, 12:24

Primaria Ploiesti a reziliat contractul de inchiriere si l-a anuntat pe Dan Capra ca trebuie sa gaseasca alta casa pentru echipa. Patronul Petrolului e convins, insa, ca meciul de maine, cu CFR Cluj, se va juca pe Ilie Oana.

"Nu suntem chiar intr-o situatie atat de critica", spune Dan Capra, in ciuda problemelor legate de decizia primariei de a evacua echipa de pe stadionul Ilie Oana.

Capra spune ca a fost pacalit. Oamenii din Primarie i-ar fi promis un contract mai mic, dupa trei ani in care echipa a platit, conform patronului, 18.000 de euro pe luna pentru a-si disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul construit in 2011 cu aproape 20 de milioane de euro.

Patronul Petrolului e convins ca meciul de maine seara, cu CFR Cluj, se va disputa pe arena Ilie Oana.

"Ei ne-au inaintat acele adrese, noi am incercat sa luam legatura cu ei. Din pacate, nu se poate discuta, si nu de acum, mereu a fost asa. Se pare ca nu se vrea sa se ajunga la o solutie."

"Eu sunt convins ca meciul de maine se va juca pe Ilie Oana. Ei ne-au trimis o hartie, dar nu poti sa trimiti o hartie de azi pe maine si, gata, sa evacuezi stadionul."

"Vreau sa vad daca cineva isi poate asuma o alta situatie... eu iau in calcul doar stadionul Ilie Oana pentru meciul de maine."

"De maine incolo, cu siguranta ma voi ocupa si voi gasi o solutie."

"Nu am acceptat niciodata sa platesc 18.000 de euro pentru un meci jucat aici, dar am fost constrans si dus cu zaharelul. Din 2012 am tolerat situatia. Mi s-a promis un contract in oglinda, din care o suma de 5800 de euro sa fie decontata in fiecare luna, iar eu sa suport cheltuielile pentru intretinerea gazonului."

"Eu vreau sa fim tarifati asa cum este oricine. Ei mi-au cerut sa platesc impozit pe stadion pentru 365 de zile in fiecare an. De ce sa platesc asa, cand eu folosesc stadionul 6 ore pentru fiecare eveniment? Nu este posibil, ei vor sa distruga de tot clubul asta", a spus Dan Capra la Ora Exacta in Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!