Cand vorbeste Regele, turcii asculta: "M-ati chemat doar cand aveati cutitul la os" Statistica GENIALA pentru Hagi! E si acum nr 1

Cand vorbeste Regele, turcii asculta: "M-ati chemat doar cand aveati cutitul la os" Statistica GENIALA pentru Hagi! E si acum nr 1

Chiar si fara un proiect important la Galata, Hagi a ramas numarul 1.

Gica Hagi este in vizita la Istanbul alaturi de fiul sau, Ianis, cei doi facand o vizita oficiala pe stadionul celei mai mari echipe din Turcia in ultimele decenii.

Hagi a tinut sa le reproseze baskanilor ca nu i-au oferit niciodata sansa sa arate ce poate, chemandu-l la Galata doar in momentele grele ale clubului, fara un proiect important:

"M-ati chemat doar cand ati avut cutitul la os. Numai în clipele dificile. Niciodata n-ati venit la mine cu un proiect major. N-ati profitat de extraordinara generatie de jucatori a Galatei, cea care a adus acestui club succesul european. Ne-ati folosit prea putin ca antrenori. Semnatura victoriei e greu de castigat", le-a spus Hagi sefilor de la Galatasaray.

Chiar si asa, Gica Hagi este pe locul 1 in procentul meciurilor castigate la Galatasaray. Intr-un top 10 realizat de firma de statistica Opta Sports, Gica e primul, cu 68,1% succese in 47 de meciuri jucate in 2004-2005. Depasindu-i pe Terim (59%), Rijkaard (55,2%) si Gerets (55,1%).

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies