Gabi Torje Dinamo Superliga

"Când vine o ședință, nici nu mai vorbesc". Un important jucător de la Dinamo acuză "cârtițele" din interiorul vestiarului 

Gabi Torje a vorbit despre situația declicată în care se află echipa, explicând că unul dintre motivele pentru rezultatele slabe este dezbinarea dintre jucători.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 19:49
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 20:13

Jucătorul din Ștefan cel Mare a mărturisit că este indignat de fapul că devin publice mult prea repede discuțiile interne.

"Apar informații din vestiar și la alte echipe. Dacă apăreau în Grecia sau în Turcia, nici nu stăteam să citesc presa. În România, sare altfel în ochi. Ca să-ți dau un exemplu: stăm 20 de inși la o discuție, povestim. Vorbim de apă, că 'e nasoală, nu e bună deloc'. N-apucăm să ieșim din ședință și apare în ziar că e apa stricată. La modul ăsta! E deranjant.

Când orice discuție apare în ziar în secunda doi, nici nu-ți mai vine... sincer, când vine o ședință, nici nu mai vorbesc.

Știi care e chestia? Nu duce vorba mot-a-mot, se duce în așa fel încât să iasă unul sau altul prost. Lumea citește presa, intră pe internet, nu mai e ca acum 20 de ani", a declarat Torje la Playsport Live.

Dinamo se află pe locul opt în clasamentul din play-out în acest sezon, având 10 puncte obținute, la opt puncte distanță de CS Mioveni, ocupanta locului 7 și nouă puncte distanță de Chindia Târgoviște, care se află pe primul loc în afara zonei roșii. "Câinii" au o înfrângere și o remiză în primele două etape ale play-out-ului. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!